malenesia

Nak Cantik dan Sihat dengan Harga Mampu Milik? Cuba Baca Review Produk Ni

Posted on

5. Bio Essence Skin Repair Snail Affordable

Powerful and easy. Apa yg aku suka ttg produk ni, kau akan rasa muka kau fresh dan kental setiap kali lepas cuci. Buih mmg banyak dan kalau pakai facial machine, memang muka kau rasa bersih dan licin. Tapi mula2 pakai muka gatal sikit.

6. Garnier Men Acno Fight

Kalau yg lelaki segan nak merayap bahagian perempuan, kau beli je yg ni dan settle. Sgt powerful utk jerawat degil sebab dia ada scrub sekali and sejuk gila ! Kau dpt rasa jerawat mengecut tapi muka akan kering sikit. Topap moisturizer and settle.

7. Himalaya Neem Face Wash Personally

Aku kurang gemar produk ni sbb tak sesuai dgn muka aku kot. Lepas pakai 3 hari, muka aku pedih kering and jerawat mencanak tumbuh. Aku terpaksa repair dgn mask every night utk rehydrate muka. Maybe not for me kot.

8. Facial Machine Cuci

Dengan tangan saja tak cukup. Klu nak korek kotoran, blackhead terperangkap memang kena guna mesin ni. Cuba seminggu & akan nampak perubahan sgt positif pd kulit.

Jom share jika bermanfaat gais !! Salam from Naufal Antezem 😀